Vores forretningsgrundlag

Ordentlighed, ordholdenhed og gennemskuelighed er vigtige ord for os.

Hos Dan Spedition ønsker vi at være en seriøs og professionel leverandør og samarbejdspartner, når det gælder behandling af vores kunders tolddokumenter.

Derfor lægger vi vægt på ordentlighed, ordholdenhed og gennemskuelighed i vores forhold til vores kunder og samarbejdspartnere.

Ordentlighed
Vi ønsker at behandle vores kunder, som vi selv ønsker at blive behandlet. Et kundeforhold skal altid være en fornuftig forretning for både kunden og Dan Spedition. Vi ønsker langsigtede kundeforhold, der bygger på gode oplevelser og gensidig tillid.

Ordholdenhed
Vi holder ord. Når vi har en aftale med en kunde, gør vi vores yderste for at overholde den. Også selv om det er aften, nat, weekend eller ferietid. Vi ved, at tolddokumenter er yderst forretningskritiske. Forkerte eller forsinkede tolddokumenter kan koste virksomheden dyrt.

Gennemskuelighed
I et kundeforhold er det altid vigtigt at have gennemskuelighed og klare linjer. Hos Dan Spedition lægger vi derfor vægt på, at kunderne kan gennemskue vores ydelser. Det gælder indhold, priser og konsekvenser.

Sikkert og hurtigt

Overlad trygt dine tolddokumenterne til Dan Spedition.

Dansk fortoldning

Hos Dan Spedition tager vi os af fortoldning af de varer, du indfører i EU. Vi tager os af alle former for fortoldning.

Handel med Holland

Hos Dan Spedition tager vi os af dine hollandske tolddokumenter.